Astena

Onze partner in dit verhaal

Software bouw en installatie

Succesvolle projecten uitvoeren vergt specifieke kennis en ervaring en brengt heel wat administratie met zich mee. Met gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, afgestemd op de noden van uw sector, verloopt het een pak sneller en efficiënter.

Astena, expert in software voor bouwbedrijven, specialiseert zich sinds 2006 in digitale oplossingen voor bouw- en installatiebedrijven op basis van Microsoft technologie. Met het ERP-systeem Business Central for Construction vormt het de link tussen de verschillende functies en partners. Calculator, planner, magazijnier, technieker, projectleider en boekhouder, iedereen werkt op deze manier efficiënt samen. Maar denk ook aan onderaannemers, de opdrachtgever, leveranciers, architecten en overheden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. In Astena’s digitale toolbox vind je o.a. een tijdbesparende, grafische planning voor je resources en projecten: Visual Planning. Gekoppeld met je ERP-systeem of gewoon standalone deel je de planning overal en altijd met wie hiervan op de hoogte moet zijn.

Hoe maakt Astena uw bedrijf slimmer? Neem even de tijd voor onze oplossingen en referenties op onze website!