Digital Workshops – Bereid je bedrijf voor!

27/05/2020

In 2019 organiseerden OCW en enkele sterke partners de Digi-Barometer, een online benchmark voor wegenbouwers. De resultaten toonden dat kleine en grote aannemers op de digitale snelweg meerijden. De Belgische wegenbouwbedrijven staan al sterk op het vlak van interne bedrijfsvoering, organisatie en automatisering. Andere trends zijn nog in de ontdekkingsfase, zoals BIM. Alle deelnemers staan open om meer en verder te digitaliseren.

Om de wegenbouwers verder te inspireren op het vlak van digitale mogelijkheden organiseert het Digi-Barometerteam een aantal online zomerworkshops. Er worden onder meer casestudies en concrete getuigenissen met elkaar gedeeld.

In de actuele situatie werden digitale tools plots snel onmisbaar om de elementaire dienstverlening te kunnen garanderen. Het ideale moment dus om tools en tips & tricks te ontdekken.

Drie digitale workshops

In drie digitale workshops informeren en inspireren onze partners je met high tech & quick win-oplossingen. Op vragen gaan we live in tijdens een vragenronde.

  • Woensdag 17 juni, 11.00 tot 11.30 uur: Planning zonder Excel – Digitale planning voor wegenbouwers – Yordi De Graeve (Astena)
  • Woensdag 24 juni, 11.00 tot 11.30 uur: Augmented Reality – Hoe helpt AR je werven te organiseren? – Francis Demeurechy (AllTerra) en Gert Rombaut (Arkance Systems)
  • Woensdag 1 juli, 11.00 tot 11.30 uur: Assetbeheer in post-coronatijden – Verhoog productiviteit & VEILIGHEID – Nick Willemsens (Suivo)

Deelnemen

Deelnemen is gratis. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, zodat we je de dag vooraf een link kunnen mailen om er online bij te zijn.

Vragen?

info@digi-barometer.be

Cocu Xavier – x.cocu@brrc.be

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin