Uptime Group

Onze partner in dit verhaal

Uw Trusted Advisor voor IT, Cloud en Managed Services

Uptime Group is een divers netwerk van gedreven IT-bedrijven met in totaal 390 werknemers die samen meer dan 1732 jaar ervaring in de IT-sector bundelen. Elk bedrijf ontplooit zich in zijn eigen vakgebied en kan altijd terugvallen op de expertise van de groep. Zo slaagt Uptime Group erin het single point of contact te zijn voor al uw vragen, problemen en projecten.

Een essentieel kenmerk van onze aanpak is dat we door onze uitgebreide kennis ook steeds de totale oplossing voor ogen houden. We zijn trots op de nichekennis die onze diverse experts hebben opgebouwd, maar we maken echt het verschil in de manier waarop we die uiteenlopende kennis samenbrengen om complexe interacties tussen systemen te optimaliseren.

In 2001 werd Uptime Group opgericht als een deel van de Cronos Group, en sindsdien legt Uptime Group zich toe op projectgerichte integratie, managed services, consultancy en opleidingen. Tot onze klanten behoren enkele van de grootste bedrijven in België, maar ook overheden en KMO’s. Langetermijnrelaties staan daarbij centraal. Wij adviseren u over hoe uw ideale to be-architectuur eruitziet, helpen u bij de implementatie en ondersteunen u nadien met diensten zoals support, monitoring en security. Daarbij hechten we veel belang aan goede afspraken en het correcte beheer van onze opdrachten.

Door toewijding, samenwerking en een drang om de hoogst haalbare bekwaamheid te verwerven in elk vakgebied, blijft Uptime Group groeien en verbreden. Elk jaar opnieuw.

Wij zijn een enthousiast team van ervaren specialisten dat u van geavanceerde infrastructuuroplossingen van A tot Z voorziet.

We zijn ervan overtuigd dat de toewijding en de ervaring van onze consultants de belangrijkste toegevoegde waarde is die Uptime Group aan haar klanten biedt. We zijn een kennisbedrijf dat in verschillende vormen haar know how gebruikt en altijd gedreven wordt door de passie voor technologie en het engagement naar klantentevredenheid.

Voor elke klant zoeken we een optimale oplossing die de complexe balans van behoeften maximaal beantwoordt. Vaak werken we een samengestelde oplossing uit, die alle aspecten over de volledige levenscyclus van een project afdekt. Zo kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun business. De complexiteit van de steeds voortschrijdende technologie, de diepe integratie van elkaar beïnvloedende systemen en de uitdaging om dat stabiel, performant en betaalbaar te houden nemen wij graag voor onze rekening.

Uptime Group gaat nooit uit van een standaardmodel dat we iedereen opdringen, maar we leveren steeds een aangepast voorstel waarmee we ons onderscheiden.